Képtelen Krónika

Történelmi podcast

KK Breaking #01 – 1906. szeptember 17-23.

Új mellékszállal bővül a Képtelen Krónika médiaportfóliója. A KK  Breakingben régi napilapok lapszemléit fogjuk elkövetni, és ezt alapvetően a KK saját Patreon-támogatóinak szánt exkluzív tartalomnak szánjuk majd, amit azért néha mindenki megkap (mint például most ezt a pilotot).

Merthogy tervezünk a közeljövőben a KK-ra valamilyen támogatási rendszert, aminek remélhetően  az lesz az eredménye, hogy rendszeresen és sűrűbben tudunk jelentkezni a podcasttel és hogy a KK kicsit jobban megáll a saját lábán. Az eddigi számozott nagy adások maradnak, nem veszünk semmit, inkább adni akarunk – ez a spinoff a plusz erőforrások és az ebből kieső plusz kontentek keresésének ékes példája akarna lenni.

Szóval amíg gőzerővel vágódik a 26-os sorszámú normál KK (ami az eddigi leghosszabb adásunk lesz), itt a KK Breaking első adása, egy sok izgalommal összerakott pilot, a random kiválasztott 1906. szeptember 17-23-i hét legérdekesebb híreivel.  Írjátok meg, hogy tetszett, érdemes-e ebbe az irányba is elmennünk szerintetek – az a  felvétel alapján biztos, hogy mi rengeteget tudunk röhögni egy ilyen adás közben.

Embed lent, direkt letöltés innen, RSS itt, Spotify oldal itt, iTunes itt, podbean oldal itt.

Források:

Iratkozz fel, kövess be!